Over Sandra en Jessica

mensendiecktherapeuten_sandra_amsterdam

Over Sandra

Ik werk als oefentherapeut Mensendieck aan de Prinsengracht 513 in Amsterdam.

Voor de geboorte van mijn eerste kind ben ik zelf bij collega Carita Salomé op zwangerschapscursus geweest als voorbereiding op de bevalling. Er was direct een klik met de methode van Carita Salomé en zo ben ik 28 jaar geleden in haar centrum cursussen gaan geven. In al die jaren hebben we gezorgd up-to-date te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen omtrent bevallen en geboorte. Nog steeds geef ik vol enthousiasme en warmte mijn lessen en geniet ik van het contact met de zwangere vrouwen en hun partners.

Nadat Carita Salomé met pensioen is gegaan zet ik de cursussen nu zelf voort: een pragmatische en to the point voorbereiding op je bevalling! Voor meer informatie over de methode: ‘Duik in je weeën” van Carita Salomé en Juliette de Wit.

Je kunt het programma bij mij opvragen en je aanmelden via:
sandralangenveld@hotmail.com
Of stuur een bericht naar: 06-26544851

 

Over Jessica

Zie zwangerencursus.nl